Moderatorzy: Rico, lemmy, jakubinek
Baku napisał(a):Danielo i Feniks z gory napisze, ze nie mam zamiaru Was obrazić ani toczyć z Wami żadnych forumowych wojenek. Jednak Wasze podejście do tematu Tomka , oraz pisanie ze tylko kasa,kasa i kasa się liczy, oraz ze osoba nie ma żadnych zobowiązań wobec rodzimego miasta. Najzwyczajniej zalatuje mi bucem zapatrzonym na czubek własnego nosa . Wyobrazcie sobie , ze są na tym świecie ludzie i zapewniam Was ze macie ich obok siebie , dla których w życiu są wyższe wartości niż tylko pieniądze, niestety wiele osób o tym zapomina .
Mario Ost napisał(a):Daniello twierdzisz w swym poście,że niby Jędrzejak Tomasz nie ma wobec nas kibiców, miasta Ostrowa i klubu(który my też tworzymy) żadnych zobowiązań.To ja się Ciebie spytam wprost.Za czyje pieniądze chłopak został wyszkolony?Rodziców?,wrocławskie?,częstochowskie? a może rzeszowskie?Nie wiem ile Ty masz lat,ale ja pamiętam jak trener Ząbik i Grabowski biegali za pieniędzmi na szkółkę,czy chociażby wysyłali chłopaków na trybuny by wrzucić coś do puszki.
Baku napisał(a):Danielo i Feniks z gory napisze, ze nie mam zamiaru Was obrazić ani toczyć z Wami żadnych forumowych wojenek. Jednak Wasze podejście do tematu Tomka , oraz pisanie ze tylko kasa,kasa i kasa się liczy, oraz ze osoba nie ma żadnych zobowiązań wobec rodzimego miasta. Najzwyczajniej zalatuje mi bucem zapatrzonym na czubek własnego nosa.
marselus1976 napisał(a):To tylko potwierdza jakim ten gość jest h...
Bzdura. Jeżeli powyższa historia jest prawdziwa, to świadczy ona tylko i wyłącznie o tym, że Rzeszów przedstawił propozycję z gatunku nie do odrzucenia.
kombinator1983 napisał(a):Małlo mu kasy ? Bo o jakiej kolwiek ambicji sportowej to tu nie ma mowy. No chyba, że dostał 100 czy 200 tysi wiecej za podpis.
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 4 gości